Lola Slavonska

ShareTweetSave
1

Lola Slavonska nastala je marljivim odabirom sastojaka našeg Slavonskog zavičaja.
Udobno se smjestite i pripremite za priču oko načina pripreme ovog sendviča.
Za početak će Vam trebati kukuruzno pecivo koje ukoliko nemate baku voljnu da Vam ga ispeće, možete kupiti u pekari ili nekom dućanu. Izrežite pecivo i prošarajte ga Zvijezda majonezom kako bi sendvič počeo dobivati smisao, jer sendič je bez veze kad nema majoneze. Zatim pažljivo postavite 3 lista zelene salate te ih nježno pokvasite sa još malo majoneze. Obzirom da kulen još nije potpuno suh, salati u zagrljaj stiže dimljena pečenica smotana u valjke. Kako nam pečenica nebi ostala usamljena, njoj će društvo praviti 2 šnite dimljenog kravljeg sira. Obziom da Slavoniju obilježava ljutina, na dimljeni sir stavite češnjak i ljute feferone.
PS, ovaj sendvič morate praviti sa ljubavlju i pripremite šalicu hladnog mlijeka (trebat će Vam poslije domaćih feferona).
Dobar tek!

 1 kom. Kukuruzno pecivo
 3 list(a) Zelena salata (domaća)
 12 kom. Dimljena pečenica (domaća)
 2 kom. Dimljeni kravlji sir (domaći)
 1 kom. Ljuti feferoni (domaći)
 1 kom. Češnjak (domaći)
 1 g Peršin (dekoracija)
 10 kg Ljubav

NAMIRNICE

 1 kom. Kukuruzno pecivo
 3 list(a) Zelena salata (domaća)
 12 kom. Dimljena pečenica (domaća)
 2 kom. Dimljeni kravlji sir (domaći)
 1 kom. Ljuti feferoni (domaći)
 1 kom. Češnjak (domaći)
 1 g Peršin (dekoracija)
 10 kg Ljubav

Način pripreme

1

Lola Slavonska nastala je marljivim odabirom sastojaka našeg Slavonskog zavičaja.
Udobno se smjestite i pripremite za priču oko načina pripreme ovog sendviča.
Za početak će Vam trebati kukuruzno pecivo koje ukoliko nemate baku voljnu da Vam ga ispeće, možete kupiti u pekari ili nekom dućanu. Izrežite pecivo i prošarajte ga Zvijezda majonezom kako bi sendvič počeo dobivati smisao, jer sendič je bez veze kad nema majoneze. Zatim pažljivo postavite 3 lista zelene salate te ih nježno pokvasite sa još malo majoneze. Obzirom da kulen još nije potpuno suh, salati u zagrljaj stiže dimljena pečenica smotana u valjke. Kako nam pečenica nebi ostala usamljena, njoj će društvo praviti 2 šnite dimljenog kravljeg sira. Obziom da Slavoniju obilježava ljutina, na dimljeni sir stavite češnjak i ljute feferone.
PS, ovaj sendvič morate praviti sa ljubavlju i pripremite šalicu hladnog mlijeka (trebat će Vam poslije domaćih feferona).
Dobar tek!

Lola Slavonska