Ljuti Bećarac

AutorEla
ShareTweetSave
1

Oprati salatu i feferone, presjeći pecivo, nasjeckati kulenovu seku na kriške, slaninu na trake, ispržiti na tavi prvo slaninu pa zatim seku, nakon toga na tavi ispržiti pecivo i staviti ga u toster, staviti na donju krišku peciva kulenovu seku, na to Zvijezda ajvar, zatim zelenu kristal salatu, Zvijezda majonezu, ljute nasjeckane feferone, Tabasco, svježi kravlji sir te preklopiti s gornjom kriškom peciva.

 3 žlice Zvijezda majoneza
 3 žlice Zvijezda ajvar
 1 kom. Pecivo
 100 g Pržena domaća slavonska kulenova seka
 40 g Pržena domaća slavonska slanina
 1 kom. Ljuti feferoni
 7 kapi Tabasco
 50 g Svježi domaći kravlji sir
 4 list(a) Zelena salata kristal

NAMIRNICE

 3 žlice Zvijezda majoneza
 3 žlice Zvijezda ajvar
 1 kom. Pecivo
 100 g Pržena domaća slavonska kulenova seka
 40 g Pržena domaća slavonska slanina
 1 kom. Ljuti feferoni
 7 kapi Tabasco
 50 g Svježi domaći kravlji sir
 4 list(a) Zelena salata kristal

Način pripreme

1

Oprati salatu i feferone, presjeći pecivo, nasjeckati kulenovu seku na kriške, slaninu na trake, ispržiti na tavi prvo slaninu pa zatim seku, nakon toga na tavi ispržiti pecivo i staviti ga u toster, staviti na donju krišku peciva kulenovu seku, na to Zvijezda ajvar, zatim zelenu kristal salatu, Zvijezda majonezu, ljute nasjeckane feferone, Tabasco, svježi kravlji sir te preklopiti s gornjom kriškom peciva.

Ljuti Bećarac