Lesi se vraća kući

ShareTweetSave
1

1. Mamin posebni umak:
U zdijelu pomiješati:
- Žlicu Zvijezda Majoneze
- Žlicu Zvijezda Ketchup Blagog
- Žlicu vrhnja
- Pola žlice srirache
- pola žličice senfa
- 2 prstohvata smrznutog kopra

2

2. Slatko - kiseli umak:
U zdijelu pomiješati:
- Žlicu domaćeg pčelinjeg meda
- Pola žličice senfa
- Žlicu Zvijezda Ketchupa Blagog

3

3. Tostirati kriške kruha u tosteru do blago smeđe boje

4

4. U tavici ispeći kockice šunke.

5

5. U tu istu tavicu dodati punu žlicu domaće svinjske masti i nakon što se istopi i zagrije u njoj ispeći jaje na oko.

6

6. Narezati kisele krastavce na tanke šnite

 2 kriška kruh
 1 kom. jaje
 2 šnita domaća dimljena šunka
 3 žlice mamin posebni umak
 2 žličica slatko-kiseli umak
 1 kom. domaći kiseli krastavci
 2 kriška sir

NAMIRNICE

 2 kriška kruh
 1 kom. jaje
 2 šnita domaća dimljena šunka
 3 žlice mamin posebni umak
 2 žličica slatko-kiseli umak
 1 kom. domaći kiseli krastavci
 2 kriška sir

Način pripreme

1

1. Mamin posebni umak:
U zdijelu pomiješati:
- Žlicu Zvijezda Majoneze
- Žlicu Zvijezda Ketchup Blagog
- Žlicu vrhnja
- Pola žlice srirache
- pola žličice senfa
- 2 prstohvata smrznutog kopra

2

2. Slatko - kiseli umak:
U zdijelu pomiješati:
- Žlicu domaćeg pčelinjeg meda
- Pola žličice senfa
- Žlicu Zvijezda Ketchupa Blagog

3

3. Tostirati kriške kruha u tosteru do blago smeđe boje

4

4. U tavici ispeći kockice šunke.

5

5. U tu istu tavicu dodati punu žlicu domaće svinjske masti i nakon što se istopi i zagrije u njoj ispeći jaje na oko.

6

6. Narezati kisele krastavce na tanke šnite

Lesi se vraća kući