Moramo se dobro najesti da bi mogli raditi puno,zaraditi malo, kupiti dovoljno, podijeliti koliko treba, uživati najviše.
Iz posude za čuvanje kosane masti izvadimo odstajalo tri tjedna u rasolu, dimljeno i pečeno svinjsko meso
( Međimurje - meso iz tiblice , to je naš sef ).
Ispečemo kruh koristeći vodu,maslac,sol,šećer,kvasac,bijelo i kukuruzno brašno.
Narežemo meso, rotkvicu.
Na šnitu kruha stavimo matovilac, rotkvicu...
...meso, ...
...narezani turoš/prgicu. Da bi dobili turoš svježem kravljem siru se dodaje kuhinjska sol i crvena paprika pa se oblikuje u stožac i osuši se.
Na malo bučinog ulja prepržimo bučine koštice.
U sendvič dodamo crveni luk, Zvijezda majonezu te prepržene bučine koštice.
Sendvič je gotov da Vanč više ne bude lačen.
Šifra sefa: ADZEJIVZ
Servings 1