La Papaj

ShareTweetSave
1

Ispeći šnitu piletine i narezati na tanke dijelove. Prepeći pancetu na malo maslinovog ulja. Zatim prepeći pršut i kad je gotovo dodati mozzarellu da se rastopi. Razrezati pecivo na 3 jednaka dijela. Istostirati srednji i donji dio sa topljenim sirom. Srednji gornji dio namazati s abc chilli sirom. Staviti zvijezda majonezu, pršut, pancetu, rikolu, matovilac, papiriku i jaje. Staviti malo vrhnja i umak pesto alla genovese. Poklopiti sa srednjim dijelom i ponoviti postupak, ali sa piletinom. Unutra dodati i Grana Padano i masline koje smo prethodno narezali na šnitice. Poklopiti sa zadnjim dijelom peciva i gore posipati Grana Padano. Po želji staviti nekoliko kapljica bučinovog ulja. Slasno pojesti.

 1 kom. peciva
 3 žlice ABC chilli namaza
 10 g Zvijezda majoneze
 1 kom. jaja
 1 kom. paprike
 60 g Mozzarelle
 70 g Grana Padano
 50 g Rikole
 10 g Pesto Alla Genovese
 1 lb Piletine
 6 šnita Pancete
 2 šnita Pršuta
 1 list(a) Topljenog sira
 60 g Vrhnja
 5 kom. Maslina
 50 g Matovilca
 50 g Zelene salate

NAMIRNICE

 1 kom. peciva
 3 žlice ABC chilli namaza
 10 g Zvijezda majoneze
 1 kom. jaja
 1 kom. paprike
 60 g Mozzarelle
 70 g Grana Padano
 50 g Rikole
 10 g Pesto Alla Genovese
 1 lb Piletine
 6 šnita Pancete
 2 šnita Pršuta
 1 list(a) Topljenog sira
 60 g Vrhnja
 5 kom. Maslina
 50 g Matovilca
 50 g Zelene salate

Način pripreme

1

Ispeći šnitu piletine i narezati na tanke dijelove. Prepeći pancetu na malo maslinovog ulja. Zatim prepeći pršut i kad je gotovo dodati mozzarellu da se rastopi. Razrezati pecivo na 3 jednaka dijela. Istostirati srednji i donji dio sa topljenim sirom. Srednji gornji dio namazati s abc chilli sirom. Staviti zvijezda majonezu, pršut, pancetu, rikolu, matovilac, papiriku i jaje. Staviti malo vrhnja i umak pesto alla genovese. Poklopiti sa srednjim dijelom i ponoviti postupak, ali sa piletinom. Unutra dodati i Grana Padano i masline koje smo prethodno narezali na šnitice. Poklopiti sa zadnjim dijelom peciva i gore posipati Grana Padano. Po želji staviti nekoliko kapljica bučinovog ulja. Slasno pojesti.

La Papaj