
Kulin u “klubu”
Tostiramo tost u tosteru, popržiti puretinu na malo ulja i začinio. U preostalom ulju i soku od puretine popržiti jaja, toast se premaže Aurora umakom koji se pripremi s Zvijezda ketchup-om, Zvijezda jogurt majonezom i Brandy alkoholom. Na premezan toast staviti salatu koju prethodno povežete s Zvijezda jogurt majonezom i na salatu se stavi kriške rajčice i kiselog krastavca. Dalje slažemo puretinu, kulin, poprženo jaje i sir. Postupak se ponovi i na drugu šnitu toast-a, a trećom šnitom se poklopi sendvič. Sendvič povezati drvenim štapićima koji na vrhu imaju maslinu.
Presjeći sendvič na dva jednaka trokuta i servirati s ostatkom aurore, kako bi se mogla dodati po želji.
Kao prilog uz sendvič možete poslužiti Pommes Frites s Zvijezda čili majonezom.
NAMIRNICE
Način pripreme
Tostiramo tost u tosteru, popržiti puretinu na malo ulja i začinio. U preostalom ulju i soku od puretine popržiti jaja, toast se premaže Aurora umakom koji se pripremi s Zvijezda ketchup-om, Zvijezda jogurt majonezom i Brandy alkoholom. Na premezan toast staviti salatu koju prethodno povežete s Zvijezda jogurt majonezom i na salatu se stavi kriške rajčice i kiselog krastavca. Dalje slažemo puretinu, kulin, poprženo jaje i sir. Postupak se ponovi i na drugu šnitu toast-a, a trećom šnitom se poklopi sendvič. Sendvič povezati drvenim štapićima koji na vrhu imaju maslinu.
Presjeći sendvič na dva jednaka trokuta i servirati s ostatkom aurore, kako bi se mogla dodati po želji.
Kao prilog uz sendvič možete poslužiti Pommes Frites s Zvijezda čili majonezom.