Kraljica Banjica

ShareTweetSave
1

Kada sam pronašla savršeno hrskav baguette s dodatkom prženog luka moja vizija krenula se ostvarivati. Za početak, razrezala sam kruh i stavila zvijezdu majonezu, zatim tanko narezano meso iz banjice (tiblice), domaći svježi sir škripavac, rezani kiseli kupus s dodatkom bučina ulja, posipano sa sjeckanim domaćim čvarcima i završeno sa još jednim slojem tanko rezanog mesa iz banjice i majoneze. Tako naizgled siromašne namirnice postale su pravo bogatstvo i raj za nepce svih hedonista.

 Kruh sa prženim lukom
 Meso iz banjice (tiblice)
 Domaći svježi sir
 Kiseli rezani kupus
 Čvarci

NAMIRNICE

 Kruh sa prženim lukom
 Meso iz banjice (tiblice)
 Domaći svježi sir
 Kiseli rezani kupus
 Čvarci

Način pripreme

1

Kada sam pronašla savršeno hrskav baguette s dodatkom prženog luka moja vizija krenula se ostvarivati. Za početak, razrezala sam kruh i stavila zvijezdu majonezu, zatim tanko narezano meso iz banjice (tiblice), domaći svježi sir škripavac, rezani kiseli kupus s dodatkom bučina ulja, posipano sa sjeckanim domaćim čvarcima i završeno sa još jednim slojem tanko rezanog mesa iz banjice i majoneze. Tako naizgled siromašne namirnice postale su pravo bogatstvo i raj za nepce svih hedonista.

Kraljica Banjica