Kraljevski

ShareTweetSave
1

Disclamer: prilikom stvaranja ovog sendviča nije stradala niti jedna životinja.

2

Umak od kisele paprike i senfa. Sitno nasjeckati kiselu paprku (savršena je ona pečena sa češnjakom) pa pomješati sa senfom i majonezom.
Sa umakom bogato namazati pogaču. Pa slagati sendvič.

3

Grillani dimljeni tofu
Tofu narezati na šnite debljine 0,5 cm, manazati sa uljem i grilati na zagrijanoj grill tavi. Na kraju poškropiti sa umakom od soje.

4

Na kriške narezati povrće pa slagati sendvič tako da tofu bude na umaku, pa dodajte malo Omegol majoneze i nasjeckano povrće (mladi luk, krastavce, paradajz i matovilac).
Uživajte u sinfoniji okusa bez grižnje savjesti. It is vegan <3

 100 g dimljenog tofua
 2 žlice soja sosa
 1 cup matovilca
 1 kom. paradajza
 1 kom. mladi luk
 1 kom. svježi krastavac
 3 kom. kisele paprike
 1 žlica senfa
 3 žlice Omegol majoneze
 1 kom. Domaća pogača

NAMIRNICE

 100 g dimljenog tofua
 2 žlice soja sosa
 1 cup matovilca
 1 kom. paradajza
 1 kom. mladi luk
 1 kom. svježi krastavac
 3 kom. kisele paprike
 1 žlica senfa
 3 žlice Omegol majoneze
 1 kom. Domaća pogača

Način pripreme

1

Disclamer: prilikom stvaranja ovog sendviča nije stradala niti jedna životinja.

2

Umak od kisele paprike i senfa. Sitno nasjeckati kiselu paprku (savršena je ona pečena sa češnjakom) pa pomješati sa senfom i majonezom.
Sa umakom bogato namazati pogaču. Pa slagati sendvič.

3

Grillani dimljeni tofu
Tofu narezati na šnite debljine 0,5 cm, manazati sa uljem i grilati na zagrijanoj grill tavi. Na kraju poškropiti sa umakom od soje.

4

Na kriške narezati povrće pa slagati sendvič tako da tofu bude na umaku, pa dodajte malo Omegol majoneze i nasjeckano povrće (mladi luk, krastavce, paradajz i matovilac).
Uživajte u sinfoniji okusa bez grižnje savjesti. It is vegan <3

Kraljevski