Priprema namaza:
u posudi izmješamo majonezu, grčki jogurt, češnjak u granulama i sitno narezani mladi luk.
Priprema kozica:
U ugrijanu wok posudu stavimo žlicu maslaca i čekamo da se rastopi. Na maslac potom dodajemo kozice i lagano miješamo. Nakon što kozice počnu dobivati crvenkastu boju na njih dolijemo 1 ml domaćeg prošeka i lagano ih flambiramo. Nakon toga dodajemo 1 žlicu oyster sauce-a i po želji soli. Kad su kozice gotove dodamo žličicu kajenskog papra i lagano promiješamo.
Na plitkoj tavici za palačinke ugrijemo maslinovo ulje i na njega stavimo tanko rezane šnite kukuruznog kruha. Pečemo s obje strane dok se ne stvori hrskava korica.
Na kruh namažemo prije pripremljeni namaz i na njega dodamo pripremljene kozice. Sve zajedno ukrasimo tanko narezanim mladim lukom.
Bon appetit ????
Servings 1