PILEĆI BATAK I ZABATAK OTKOŠTITI I MARINIRATI U VEGETI NATUR 30 MIN, LISTOVE SVJEŽE KOPRIVE OPRATI U HLADNOJ VODI (AUTOHTONA NAMIRNICA), PRGU NAREZATI NA PLOŠKE (SIR SPECIFIČNOG IZGLEDA I OKUSA - AUTOHTONA NAMIRNICA ) DRAVSKI KRUH NAREZATI NA ŠNITE 2CM CCA . MESO ISPEĆI NA JAČEM ŽARU 5-8 MIN, U TAVI NA MALO MASNOĆE PROPIRJATI KOPRIVU 5 MINUTA , DODATI PILETINU I SVE ZAJEDNO POVEZATI JOŠ 5 MINUTA..
NA ŠNITU KRUHA STAVITI MESO I KOPRIVE, SENDVIČ JE BEZ VEZE AKO NE STAVIMO 4 ŽLICE MAJONEZE (LIGHT U OVOM SLUČAJU PREDIVNO SE SLAŽE SA KOPRIVOM ) , PREKO SVEGA PREBACITI LISTOVE DIMLJENE LJUTE PRGE. VRIJEME SPREMANJA CCA 25 MIN, SASTOJCI LAKO DOSTUPNI, CIJENA VRLO NISKA - OKUS NEOPISIVO DOBRO !!!
LAKA PRIPREMA POTREBNO SAMO MALO ŽARA I VREMENA...
NAZIV KOPRIVKO ZBOG SPECIFIČNE NAMIRNICE (KOPRIVE), ZMAJ - Z MAJONEZOM SE VELI PRI NAS !
DOBAR TEK !