Konzumov Kolesterol-(KoKo)

ShareTweetSave
1

Od dva jaja napraviti kajganu.
Pecivo od sjemenki raskomadati na pola i uzeti deblju stranu(donju).
Luk nasjeckati na sitne komade.
Na debljoj strani staviti majonezu od ćilija i na nju nasjeckani luk.

2

Rajčicu treba narezati na debele kriške i dodati na smjesu ćilija i luka.
Na debele kriške rajčice dodati dva panirana pileća odreska i kajganu te sve zatvoriti s manjom stranom od peciva.

 120 g konzum Kplus pecivo s sjemenkama
 2 kom. jaja Kplus
 1 kom. luk iz konzuma
 2 kom. gotovi panirani pileći odrezak iz konzuma

NAMIRNICE

 120 g konzum Kplus pecivo s sjemenkama
 2 kom. jaja Kplus
 1 kom. luk iz konzuma
 2 kom. gotovi panirani pileći odrezak iz konzuma

Način pripreme

1

Od dva jaja napraviti kajganu.
Pecivo od sjemenki raskomadati na pola i uzeti deblju stranu(donju).
Luk nasjeckati na sitne komade.
Na debljoj strani staviti majonezu od ćilija i na nju nasjeckani luk.

2

Rajčicu treba narezati na debele kriške i dodati na smjesu ćilija i luka.
Na debele kriške rajčice dodati dva panirana pileća odreska i kajganu te sve zatvoriti s manjom stranom od peciva.

Konzumov Kolesterol-(KoKo)