Predpriprema: Pureći odrezak natrljati solju, paprom i bosiljkom, potom ga staviti u marinadu, pripremljenu od četiri žlice suncokretovog ulja, dvije žlice limunovog soka, češnja protisnutog češnjaka i pola žličice meda. Sve staviti u plastičnu vrećicu, istisnuti zrak, zavezati i staviti u hladnjak da se preko noći marinira. Meso kunića odvojiti od kosti i izrezati na uske trakice te ga staviti u marinadu od tri žlice suncokretovog ulja, kurkume, kajenskog papra, kumina i soli. Sve dobro pomiješati i staviti u vrećicu da se preko noći marinira. Količine začina koristiti prema svom ukusu.
Priprema: Marinirani pureći odrezak bez masnoće, ispeći na grill-tavi, 3-4 minute sa svake strane i potom ga izrezati na trake širine pet do deset milimetara. Marinirano meso kunića propržiti na tavi na vrlo malo ulja. Šparoge očistiti, otkinuti drvenasti dio i zatim ih blanširati. Nakon toga ih popržiti na maslacu te ih posoliti i popapriti. Na donji dio razrezane lepinje složiti čičoku izrezanu na tanke listiće, preko toga pureće trake, a na njih komadiće mesa kunića, preko toga nanijeti obilno majoneze. Na kraju staviti šparoge i rikolu. Preklopiti drugom polovicom lepinje i - DOBAR TEK!
Servings 1