Istriano

ShareTweetSave
1

NAJOMILJENIJI DODATAK SENDVIČIMA SPOJEN SA TRADICIONALNIM ISTARSKIM DELIKATESAMA ČINI SPOJ SAVRŠENIH OKUSA!!

1. Oštrim nožem prerezati tamni bagutt po sredini.
2. Pripremiti umak (dvije žlice Zvijezda majoneze + 1 žličica tartufate + par kapi maslinovog ulja).
3. Premažemo pecivo umakom s obje strane, te slažemo rukolu na obje polovice peciva, na donje pecivo stavljamo zarolani pršut te na njega, na ploške narezanu, mozzarellu.
4. Poklopimo sendvić.
5. Dobar tek!

 1 baguett tamni
 40 g rukole
 80 g mozzarelle
 70 g istarski pršuta
 2 žlice zijezda majoneze
 1 žličica tartufate
 istarsko ekstra djevičanskog maslinovog ulja

NAMIRNICE

 1 baguett tamni
 40 g rukole
 80 g mozzarelle
 70 g istarski pršuta
 2 žlice zijezda majoneze
 1 žličica tartufate
 istarsko ekstra djevičanskog maslinovog ulja

Način pripreme

1

NAJOMILJENIJI DODATAK SENDVIČIMA SPOJEN SA TRADICIONALNIM ISTARSKIM DELIKATESAMA ČINI SPOJ SAVRŠENIH OKUSA!!

1. Oštrim nožem prerezati tamni bagutt po sredini.
2. Pripremiti umak (dvije žlice Zvijezda majoneze + 1 žličica tartufate + par kapi maslinovog ulja).
3. Premažemo pecivo umakom s obje strane, te slažemo rukolu na obje polovice peciva, na donje pecivo stavljamo zarolani pršut te na njega, na ploške narezanu, mozzarellu.
4. Poklopimo sendvić.
5. Dobar tek!

Istriano