
Istriano
NAJOMILJENIJI DODATAK SENDVIČIMA SPOJEN SA TRADICIONALNIM ISTARSKIM DELIKATESAMA ČINI SPOJ SAVRŠENIH OKUSA!!
1. Oštrim nožem prerezati tamni bagutt po sredini.
2. Pripremiti umak (dvije žlice Zvijezda majoneze + 1 žličica tartufate + par kapi maslinovog ulja).
3. Premažemo pecivo umakom s obje strane, te slažemo rukolu na obje polovice peciva, na donje pecivo stavljamo zarolani pršut te na njega, na ploške narezanu, mozzarellu.
4. Poklopimo sendvić.
5. Dobar tek!
NAMIRNICE
Način pripreme
NAJOMILJENIJI DODATAK SENDVIČIMA SPOJEN SA TRADICIONALNIM ISTARSKIM DELIKATESAMA ČINI SPOJ SAVRŠENIH OKUSA!!
1. Oštrim nožem prerezati tamni bagutt po sredini.
2. Pripremiti umak (dvije žlice Zvijezda majoneze + 1 žličica tartufate + par kapi maslinovog ulja).
3. Premažemo pecivo umakom s obje strane, te slažemo rukolu na obje polovice peciva, na donje pecivo stavljamo zarolani pršut te na njega, na ploške narezanu, mozzarellu.
4. Poklopimo sendvić.
5. Dobar tek!