Istarski panin

ShareTweetSave
1

Izrezati domaće pecivo na pola te u njega najprije staviti listove crvenog radića te tanke listiće Pecorino sira.

2

Žlomprt izrezan na tanke šnite staviti pržiti na maslinovo ulje zatim staviti u panin te poprskati uljem od tartufa.

3

Na žlomprt stavljamo Zvijezda majonezu, što će dati poseban okus paninu.

4

Tartufe naribamo na majonezu te za kraj stavimo komade šparoga koje smo prethodno zgrilali na tavi.

5

Dobar tek!

 1 kom. Domaće pecivo
 6 list(a) Crveni radić
 5 šnita Sir Pecorino
 5 šnita Žlomprt(polusušena svinjska leđa i slabina bez kosti)
 6 žličica Zvijezda majoneza
 6 kapi Ulje od tartufa
 1 kom. Tartuf
 8 kom. Divlje šparoge

NAMIRNICE

 1 kom. Domaće pecivo
 6 list(a) Crveni radić
 5 šnita Sir Pecorino
 5 šnita Žlomprt(polusušena svinjska leđa i slabina bez kosti)
 6 žličica Zvijezda majoneza
 6 kapi Ulje od tartufa
 1 kom. Tartuf
 8 kom. Divlje šparoge

Način pripreme

1

Izrezati domaće pecivo na pola te u njega najprije staviti listove crvenog radića te tanke listiće Pecorino sira.

2

Žlomprt izrezan na tanke šnite staviti pržiti na maslinovo ulje zatim staviti u panin te poprskati uljem od tartufa.

3

Na žlomprt stavljamo Zvijezda majonezu, što će dati poseban okus paninu.

4

Tartufe naribamo na majonezu te za kraj stavimo komade šparoga koje smo prethodno zgrilali na tavi.

5

Dobar tek!

Istarski panin