Hrvatski Zazubičar

ShareTweetSave
1

Prije svega...
Od klubova u kojima je igrao Prosinečki najdraži mi je Dinamo, ali svejedno volim ¨Zvijezdu˝. Nisam baš romantičan lik i ne volim gledanje u točkasto nebo u kasnim noćnim satima s curom, ali ˝volim Zvijezdu˝.
Zvijezdu sam stavio na stol da bude uz mene dok sve pripremam, pancetu sam narezao na komadiće da zbog svojih bijelo-crvenih kockica otkriju u kojoj se zemlji radi ovaj savršeni sendvič. Paški sir koji slovi za najbolji na svijetu sam naribao i stavio ga na masan papir te nakon toga u pećnicu da se zapeče i da dobije laganu zlatno-žutu boju pa ga nakon 5 minuta na 200 stupnjeva grskavog stavio na jedan komad peciva koji je prethodno namazan tartufatom s maslinama. Na hrskavi sir sam stavio Zvijezda majonezu te sam na nju poredao komadiće pancete. Nakon toga sam i prethodno narezanu salatu na trakice stavio i poklopio sve još jednim komadom hrskavog zapečenog Paškog sira. Na njega sam ponovo stavio Zvijezda majonezu i savršenu kombinaciju aroma i okusa prekrio drugim dijelom peciva. Na kraju sam dodao još malo tartufate i još malo (više) Zvijezda majoneze.
Dobar mi hrvatski Zvijezadni tek!

2

3

4

5

 60 g Paški sir
 2 žličica Tartufata
 1 kom. Pecivo
 2 list(a) Zelena salata
 100 g Panceta
 Zvijezda majoneza

NAMIRNICE

 60 g Paški sir
 2 žličica Tartufata
 1 kom. Pecivo
 2 list(a) Zelena salata
 100 g Panceta
 Zvijezda majoneza

Način pripreme

1

Prije svega...
Od klubova u kojima je igrao Prosinečki najdraži mi je Dinamo, ali svejedno volim ¨Zvijezdu˝. Nisam baš romantičan lik i ne volim gledanje u točkasto nebo u kasnim noćnim satima s curom, ali ˝volim Zvijezdu˝.
Zvijezdu sam stavio na stol da bude uz mene dok sve pripremam, pancetu sam narezao na komadiće da zbog svojih bijelo-crvenih kockica otkriju u kojoj se zemlji radi ovaj savršeni sendvič. Paški sir koji slovi za najbolji na svijetu sam naribao i stavio ga na masan papir te nakon toga u pećnicu da se zapeče i da dobije laganu zlatno-žutu boju pa ga nakon 5 minuta na 200 stupnjeva grskavog stavio na jedan komad peciva koji je prethodno namazan tartufatom s maslinama. Na hrskavi sir sam stavio Zvijezda majonezu te sam na nju poredao komadiće pancete. Nakon toga sam i prethodno narezanu salatu na trakice stavio i poklopio sve još jednim komadom hrskavog zapečenog Paškog sira. Na njega sam ponovo stavio Zvijezda majonezu i savršenu kombinaciju aroma i okusa prekrio drugim dijelom peciva. Na kraju sam dodao još malo tartufate i još malo (više) Zvijezda majoneze.
Dobar mi hrvatski Zvijezadni tek!

2

3

4

5

Hrvatski Zazubičar