Hrvatska rapsodija s puno mirodija

ShareTweetSave
1

Na kruh namazati čili majonezu I majonezu sa slaninom. Na to staviti slavonski kulen I preko njega rastopiti čardaš sir. Potom posložiti redom; prženi luk, mladi luk I dinstanu paprika. Poklopiti drugom šnitom kruha. Donji dio namazati namazom od čvaraka, a gornji dio namazom od kozica. Složiti red svježeg dalmatinskog pršuta pa potom red dalmatinskog pršuta prženog na tavi. Na to posložiti naizmjnce paški I zeleni sir s pestom. Na sir narezati zelene I crne masline. Za kraj posipati s ružmarinom I origanom.

 4 g Zvijezda majoneze (čili)
 4 g Zvijezda majoneze (slanina)
 5 šnita Slavonskog kulena
 1 kom. mladi luk
 1 mala glavica prženog luka
 1 lb Čardaš sira
 1 kom. Dinstane paprike (crvena)
 4 g namaz od kozica
 5 šnita Dalmatinski pršut
 2 šnita Paški sir
 2 šnita Sir s pestom
 4 kom. Zelene masline
 4 kom. Crne masline
 4 g namaz od čvaraka

NAMIRNICE

 4 g Zvijezda majoneze (čili)
 4 g Zvijezda majoneze (slanina)
 5 šnita Slavonskog kulena
 1 kom. mladi luk
 1 mala glavica prženog luka
 1 lb Čardaš sira
 1 kom. Dinstane paprike (crvena)
 4 g namaz od kozica
 5 šnita Dalmatinski pršut
 2 šnita Paški sir
 2 šnita Sir s pestom
 4 kom. Zelene masline
 4 kom. Crne masline
 4 g namaz od čvaraka

Način pripreme

1

Na kruh namazati čili majonezu I majonezu sa slaninom. Na to staviti slavonski kulen I preko njega rastopiti čardaš sir. Potom posložiti redom; prženi luk, mladi luk I dinstanu paprika. Poklopiti drugom šnitom kruha. Donji dio namazati namazom od čvaraka, a gornji dio namazom od kozica. Složiti red svježeg dalmatinskog pršuta pa potom red dalmatinskog pršuta prženog na tavi. Na to posložiti naizmjnce paški I zeleni sir s pestom. Na sir narezati zelene I crne masline. Za kraj posipati s ružmarinom I origanom.

Hrvatska rapsodija s puno mirodija