HRskavko

ShareTweetSave
1

Odvojiti bjelanjak od žutanjka. Bjelanjak ispeci na maslacu do pola i zatim poredati kockice crvene paprike po bjelanjku kako bi dobili šahovnicu i crveno bijela polja. U medjuvremenu na snitu tost kruha staviti listić sira, listić tost šunke, poklopiti drugom snitom tost kruha i staviti u toster na pečenje. Za to vrijeme popržiti pancetu na tavi dok ne postane hrskava. Kada je tost pečen i sir se rastopio, otvorite sendvič i ubacite jaje-šahovnicu, pancetu, par kolutića mladog luka, i sve fino podmazati zvijezda majonezom. Ako ste sve dobro izveli okus sendvič bi trebao biti fenomenalan. Ako vam se ne svidja znaci da ste negdje promašili u postupku:) Dobar tek.

 2 šnita Tost kruh
 1 kom. Jaje bjelanjak
 3 šnita Pancete
 1 kom. Crvena paprika
 1 kom. Mladi luk
 1 kom. Zvijezda majoneza
 1 lb Sir u listcu
 1 lb Tost sunka

NAMIRNICE

 2 šnita Tost kruh
 1 kom. Jaje bjelanjak
 3 šnita Pancete
 1 kom. Crvena paprika
 1 kom. Mladi luk
 1 kom. Zvijezda majoneza
 1 lb Sir u listcu
 1 lb Tost sunka

Način pripreme

1

Odvojiti bjelanjak od žutanjka. Bjelanjak ispeci na maslacu do pola i zatim poredati kockice crvene paprike po bjelanjku kako bi dobili šahovnicu i crveno bijela polja. U medjuvremenu na snitu tost kruha staviti listić sira, listić tost šunke, poklopiti drugom snitom tost kruha i staviti u toster na pečenje. Za to vrijeme popržiti pancetu na tavi dok ne postane hrskava. Kada je tost pečen i sir se rastopio, otvorite sendvič i ubacite jaje-šahovnicu, pancetu, par kolutića mladog luka, i sve fino podmazati zvijezda majonezom. Ako ste sve dobro izveli okus sendvič bi trebao biti fenomenalan. Ako vam se ne svidja znaci da ste negdje promašili u postupku:) Dobar tek.

HRskavko