Print opcije:

Hotel Belvedere

 kukuruzno pecivo sa suncokretovim sjemenkama
 2 žličica pašteta od tune
 1 lb Mozarella
 matovilac
 crni papar
 emulzija meda i aceto balzamica
 pistacija
 indijski orah
 kuhano jaje
 2 žlice Zvijezda majoneza
 kukuruzno pecivo sa suncokretovim sjemenkama
1

Na samom rubu grada Dubrovnika već godinama ponosno leži razrušeni Hotel Belveder. Ovaj sendvič predstavlja okuse njegove duše, mirise uspomena i lakoću življenja. Žuto domaće pecivo od kukuruznog brašna prerežemo na pola te ga punimo sa natučenim pistacijama, bademima i indijskim oraščićima spojenim emulzijom meda i aceto balzamica. Nastavljamo sa redom organski uzgojenog matovilca preko kojeg polegnemo šnitu sočne mozzarelle začinjene sa par zrna crnog papra. Napokon, slijedi jedinstvena i ukusna, Dubrovačka Tuna pašteta sa Zvijezda majonezom, apsolutnom zvijezdom ove priče. U pašteti uz Zvijezda majonezu nalazimo pomiješane delicije poput lososa, inćuna, badema, kapara, kuhanih jaja, limunovog soka, gorkog senfa, kiselih krastavaca i naravno fileta tune. Na kraju dodamo i šnitu domaće mirisne crvene paprike koja zaokružuje ovaj sendvič i sa sobom nosi ukuse doma, ukuse Dubrovnika, ukuse Domovine i ukuse prijateljstva. Poštujmo tradiciju, jedimo organsko i kupujmo Hrvatsko !

Nutrition Facts

Servings 1