Pileće odreske marinirati u smjesi od 1 šalice mlijeka, 1 žličice limuna, 1 jaja, soli, papra i crvene paprike.
Pripremiti coleslaw salatu od 1.5 šalice naribanog svježeg kupusa, pola naribane mrkve, 4 žlice Zvijezda majoneze, 2 žličice limuna, 2 žličice senfa, soli i papra i ohladiti.
Zagrijati ulje i pripremiti u jednu posudu brašno s malo praška za pecivo i soli, u drugu izmutiti 1 jaje, a u treću pomiješati krušne mrvice, crvenu papriku i sezam. Tim redoslijedom umakati piletinu i popržiti je te narezati na manje komade.
Narezati kisele krastavce na tanke šnite.
Popržiti slaninu na tavi.
Otopiti sir s vrhnjem za kuhanje.
Razrezati pivsko pecivo i prepeći ga malo na tavi. Zatim slagati sendvič:
Pecivo-Coleslaw salata-Pohana piletina-Topljeni sir-Slanina-Kiseli krastavci-Pecivo
Dobar tek ????
Servings 1