Gladna i nervozna

ShareTweetSave
1

Pileće odreske marinirati u smjesi od 1 šalice mlijeka, 1 žličice limuna, 1 jaja, soli, papra i crvene paprike.
Pripremiti coleslaw salatu od 1.5 šalice naribanog svježeg kupusa, pola naribane mrkve, 4 žlice Zvijezda majoneze, 2 žličice limuna, 2 žličice senfa, soli i papra i ohladiti.
Zagrijati ulje i pripremiti u jednu posudu brašno s malo praška za pecivo i soli, u drugu izmutiti 1 jaje, a u treću pomiješati krušne mrvice, crvenu papriku i sezam. Tim redoslijedom umakati piletinu i popržiti je te narezati na manje komade.
Narezati kisele krastavce na tanke šnite.
Popržiti slaninu na tavi.
Otopiti sir s vrhnjem za kuhanje.

Razrezati pivsko pecivo i prepeći ga malo na tavi. Zatim slagati sendvič:
Pecivo-Coleslaw salata-Pohana piletina-Topljeni sir-Slanina-Kiseli krastavci-Pecivo

Dobar tek ????

 1 kom. Pivsko pecivo
 15 šalica Svježi kupus
 0,50 kom. Mrkva
 4 žlice Zvijezda majoneza
 100 g Piletina
 30 g Sir (Gouda)
 30 g Kiseli krastavci
 2 kom. Jaje
 4 žlice Krušne mrvice
 2 žlice Brašno
 1 cup Mlijeko
 3 žličica Limun
 30 ml Vrhnje za kuhanje
 2 šnita Slanina
 Sol
 Papar
 Crvena paprika
 Ulje
 2 žličica Senf
 2 žlice Sezam
 Prašak za pecivo

NAMIRNICE

 1 kom. Pivsko pecivo
 15 šalica Svježi kupus
 0,50 kom. Mrkva
 4 žlice Zvijezda majoneza
 100 g Piletina
 30 g Sir (Gouda)
 30 g Kiseli krastavci
 2 kom. Jaje
 4 žlice Krušne mrvice
 2 žlice Brašno
 1 cup Mlijeko
 3 žličica Limun
 30 ml Vrhnje za kuhanje
 2 šnita Slanina
 Sol
 Papar
 Crvena paprika
 Ulje
 2 žličica Senf
 2 žlice Sezam
 Prašak za pecivo

Način pripreme

1

Pileće odreske marinirati u smjesi od 1 šalice mlijeka, 1 žličice limuna, 1 jaja, soli, papra i crvene paprike.
Pripremiti coleslaw salatu od 1.5 šalice naribanog svježeg kupusa, pola naribane mrkve, 4 žlice Zvijezda majoneze, 2 žličice limuna, 2 žličice senfa, soli i papra i ohladiti.
Zagrijati ulje i pripremiti u jednu posudu brašno s malo praška za pecivo i soli, u drugu izmutiti 1 jaje, a u treću pomiješati krušne mrvice, crvenu papriku i sezam. Tim redoslijedom umakati piletinu i popržiti je te narezati na manje komade.
Narezati kisele krastavce na tanke šnite.
Popržiti slaninu na tavi.
Otopiti sir s vrhnjem za kuhanje.

Razrezati pivsko pecivo i prepeći ga malo na tavi. Zatim slagati sendvič:
Pecivo-Coleslaw salata-Pohana piletina-Topljeni sir-Slanina-Kiseli krastavci-Pecivo

Dobar tek ????

Gladna i nervozna