Gazdin osmijeh

ShareTweetSave
1

Dimljene mesne komade potrebno je prokuhati i ohladiti. (Navedeni dijelovi mesa su primjereno vrijeme odležali u salamuri, zatim su dimljeni i
prosušeni.) Zatim ih treba izrezati na tanke
ploške i slagati u domaće kruščiće pečene u krušnoj peći ili odgovarajuće pecivo.
Za jedan sendvič potrebno je do 300 grama sastojaka životinjskog porijekla. Razrezati pecivo i na donju polovicu tanko namazati „Zvijezda“ delikates majonezu. Preko toga složiti red rotkvice izrezane na tanke ploške.
Preko rotkvica složiti redove mesa. Na kraju,
preko svega staviti majoneze te posuti sa svježe naribanim hrenom. Dakako, umjesto svježeg hrena može se koristiti „Zvijezda“ hren ili „Zvijezda“ hren umak.
Preporuka za konzumaciju; bilo kada, bilo gdje, bilo s kim! USLAST VAM BILO!

 dimljeni goveđi jezik
 dimljeni svinjski jezik
 dimljeni but kunića
 4 rotkvice
 1 korijen hrena
 domaći kruščić

NAMIRNICE

 dimljeni goveđi jezik
 dimljeni svinjski jezik
 dimljeni but kunića
 4 rotkvice
 1 korijen hrena
 domaći kruščić

Način pripreme

1

Dimljene mesne komade potrebno je prokuhati i ohladiti. (Navedeni dijelovi mesa su primjereno vrijeme odležali u salamuri, zatim su dimljeni i
prosušeni.) Zatim ih treba izrezati na tanke
ploške i slagati u domaće kruščiće pečene u krušnoj peći ili odgovarajuće pecivo.
Za jedan sendvič potrebno je do 300 grama sastojaka životinjskog porijekla. Razrezati pecivo i na donju polovicu tanko namazati „Zvijezda“ delikates majonezu. Preko toga složiti red rotkvice izrezane na tanke ploške.
Preko rotkvica složiti redove mesa. Na kraju,
preko svega staviti majoneze te posuti sa svježe naribanim hrenom. Dakako, umjesto svježeg hrena može se koristiti „Zvijezda“ hren ili „Zvijezda“ hren umak.
Preporuka za konzumaciju; bilo kada, bilo gdje, bilo s kim! USLAST VAM BILO!

Gazdin osmijeh