Esencija dobrote

ShareTweetSave
1

Stavimo karamelizirati luk.

2

Stavimo dinstati gljive te nakon neko vremena dodamo papriku i mrkvu. U drugu tavu stavimo peći meso narezano na kockice.

3

Kada se sve ispeće, pomiješamo u jednu tavu meso te povrće.

4

Narežemo paški sir i svježi kupus u trakice.

5

Izrežemo pecivo na pola te ga malo izdubimo mičući kruh kako bi stalo više dobrote. Na jednu polovicu namažemo majonezu a na drugu senf.

6

Pecivo ispunimo mesom , povrćem, sirom i kupusom. Dodamo karamelizirani luk i još malo majoneze za kraj!

 200 g piletina
 200 g gljive
 1 kom. crvena paprika
 1 kom. mrkva
 1,50 kom. luk
 3 list(a) sviježi kupus
 3 kriška Paški sir
 1 kom. pecivo
 1 žličica Zvijezda senf

NAMIRNICE

 200 g piletina
 200 g gljive
 1 kom. crvena paprika
 1 kom. mrkva
 1,50 kom. luk
 3 list(a) sviježi kupus
 3 kriška Paški sir
 1 kom. pecivo
 1 žličica Zvijezda senf

Način pripreme

1

Stavimo karamelizirati luk.

2

Stavimo dinstati gljive te nakon neko vremena dodamo papriku i mrkvu. U drugu tavu stavimo peći meso narezano na kockice.

3

Kada se sve ispeće, pomiješamo u jednu tavu meso te povrće.

4

Narežemo paški sir i svježi kupus u trakice.

5

Izrežemo pecivo na pola te ga malo izdubimo mičući kruh kako bi stalo više dobrote. Na jednu polovicu namažemo majonezu a na drugu senf.

6

Pecivo ispunimo mesom , povrćem, sirom i kupusom. Dodamo karamelizirani luk i još malo majoneze za kraj!

Esencija dobrote