
Dost’ dobar sendvič
Na ulju popržiti luk, začiniti ga, a potom dodati crvenu julienne papriku. Kada povrće omekša dodajemo rezane šampinjone. Povrće stavimo sa strane da odleži dok u istoj tavi pržimo svinjski kare narezan na rezance. Kada je meso gotovo u tavu vraćamo poprženo povrće i sve zajedno lagano promiješamo. U baget slažemo još uvik toplu mješavinu mesa i povrća te prekrivamo listićima gaude kako bi se ona rastopila. Za kraj stavljamo Zvijezda majonezu po kojoj pospemo narezani ljuti feferon.
NAMIRNICE
Način pripreme
Na ulju popržiti luk, začiniti ga, a potom dodati crvenu julienne papriku. Kada povrće omekša dodajemo rezane šampinjone. Povrće stavimo sa strane da odleži dok u istoj tavi pržimo svinjski kare narezan na rezance. Kada je meso gotovo u tavu vraćamo poprženo povrće i sve zajedno lagano promiješamo. U baget slažemo još uvik toplu mješavinu mesa i povrća te prekrivamo listićima gaude kako bi se ona rastopila. Za kraj stavljamo Zvijezda majonezu po kojoj pospemo narezani ljuti feferon.