Dost’ dobar sendvič

ShareTweetSave
1

Na ulju popržiti luk, začiniti ga, a potom dodati crvenu julienne papriku. Kada povrće omekša dodajemo rezane šampinjone. Povrće stavimo sa strane da odleži dok u istoj tavi pržimo svinjski kare narezan na rezance. Kada je meso gotovo u tavu vraćamo poprženo povrće i sve zajedno lagano promiješamo. U baget slažemo još uvik toplu mješavinu mesa i povrća te prekrivamo listićima gaude kako bi se ona rastopila. Za kraj stavljamo Zvijezda majonezu po kojoj pospemo narezani ljuti feferon.

 100 g Svinjski kare
 0,10 g Zvijezda Majoneza
 ½ kom. Crvena paprika
 ¼ kom. Luk
 2 kom. Šampinjoni
 1 kom. Ljuti feferoni
 0,50 g Gauda
 1 kom. Baget

NAMIRNICE

 100 g Svinjski kare
 0,10 g Zvijezda Majoneza
 ½ kom. Crvena paprika
 ¼ kom. Luk
 2 kom. Šampinjoni
 1 kom. Ljuti feferoni
 0,50 g Gauda
 1 kom. Baget

Način pripreme

1

Na ulju popržiti luk, začiniti ga, a potom dodati crvenu julienne papriku. Kada povrće omekša dodajemo rezane šampinjone. Povrće stavimo sa strane da odleži dok u istoj tavi pržimo svinjski kare narezan na rezance. Kada je meso gotovo u tavu vraćamo poprženo povrće i sve zajedno lagano promiješamo. U baget slažemo još uvik toplu mješavinu mesa i povrća te prekrivamo listićima gaude kako bi se ona rastopila. Za kraj stavljamo Zvijezda majonezu po kojoj pospemo narezani ljuti feferon.

Dost’ dobar sendvič