
Domaći Zvijezdarac
Umak je poželjno napraviti par sati prije. Pomiješati Zvijezda majonezu, 3/4 žličice soli , papar, limunov sok i usitnjena 3 češnja češnjaka.
Za sendvič nasjeckati Zvijezda feferone i krastavce, te naribati sir. Pomiješajte mljeveno meso s 1 usitnjenim češnjom češnjaka i 1/3 žličice soli. Oblikujte čevap duljine peciva.
Staviti grijati žlicu svinjske masti na tavu. Za to vrijeme staviti prerezano pecivo u toster da se tostira.
Na vrućem ulju ispecite meso.
Tostirano pecivo premažite s malo umaka, stavite rikolu, malo sira, vruće meso, opet sir, Zvijezda feferone, Zvijezda krastavce i bučine sjemenke te dodajte na to još umaka po želji. Za malo egzotičnog šmeka možete dodati malo sriracha umaka.
DOBAR TEK!
NAMIRNICE
Način pripreme
Umak je poželjno napraviti par sati prije. Pomiješati Zvijezda majonezu, 3/4 žličice soli , papar, limunov sok i usitnjena 3 češnja češnjaka.
Za sendvič nasjeckati Zvijezda feferone i krastavce, te naribati sir. Pomiješajte mljeveno meso s 1 usitnjenim češnjom češnjaka i 1/3 žličice soli. Oblikujte čevap duljine peciva.
Staviti grijati žlicu svinjske masti na tavu. Za to vrijeme staviti prerezano pecivo u toster da se tostira.
Na vrućem ulju ispecite meso.
Tostirano pecivo premažite s malo umaka, stavite rikolu, malo sira, vruće meso, opet sir, Zvijezda feferone, Zvijezda krastavce i bučine sjemenke te dodajte na to još umaka po želji. Za malo egzotičnog šmeka možete dodati malo sriracha umaka.
DOBAR TEK!