U zdjelici pomiješati ketchup, šećer, ocat, Worcestershire umak i dimljenu papriku i pola žličice soli i papra. Ostaviti sa strane.
Zagrijati žlicu ulja na srednje jakoj vatri. Piletinu začiniti sa žlicom soli i papra i staviti u lonac sa zagrijanim uljem. Peći piletinu dok ne dobije zlatno smeđu boju (sa svake strane 4 minute). Izvaditi na tanjur.
Smanjiti vatru, dodati luk i češnjak i pirjati 6 - 8 minuta, a u slučaju da luk i češnjak krenu jako tamnjeti, dodati malo pive. Dodati ostatak pive i ketchup umak iz zdjelice. Vratiti piletinu i čekati da umak zakuha. Smanjiti vatru, poklopiti i pustiti da krčka sat vremena.
Nakon sat vremena izvaditi piletinu i pustiti da se malo ohladi. Izvaditi kosti i usitniti meso. Usitnjeno meso vratiti u umak.
Pomiješati mrkvu, mladi zeleni kupus i crveni kupus. Napraviti dressing od Zvijezda majoneze, šećera, limunovog soka, jabučnog octa, soli i papra. Dressingom zaliti salatu od mrkve i kupusa. Ostaviti minimalno 2 sata u frižideru.
Za hambi peciva: u velikoj zdjeli otopiti kvasac u vodi, dodati šećer i ulje, ostaviti 5 minuta. Dodati jaje, sol i dovoljno brašna.
Na pobrašnjenoj podlozi mijesiti 3 - 5 minuta. Ne pustiti da se digne tijesto! Podijeliti na 8 komada i tijesto oblikovati u loptice. Staviti na pleh, na papir za pečenje. Prekriti krpom 10 minuta.
Peći 8 - 12 minuta na 220° C ili dok peciva ne poprime zlatno-smeđu boju. Ostaviti da se ohlade.
Napraviti sendvič. Prerezati hambi pecivo po pola. Na pecivo namazati Zvijezda majoneze. Dodati usitnjene komadiće piletine i na to dodati salatu. I na kraju poklopiti gornjim dijelom peciva.
U slast.
Servings 1