Dalmatinski Lero

ShareTweetSave
1

Prvo si pustite Dubrovačke Trubadure, zatim se uživite u glazbu te pazite da vas ne ulovi fjaka i krenete u izradu. Uhvatite heljdin kruh u obližnjoj pekari ili ga sami napravite, izrežete ga po pola i pripremite za ostale sastojke. Tanko sasiječete dvije fete (šnite) Dalmatinskog Pršuta i lagano ih položite na kruh. Dodate 3 na pola prerezane masline na mirišljavi pršut. Na kraju Valovitim zamasima iscijedite Zvijezdinu Delikates Majonezu u potrebnoj količini. Poželjno je da kruh bude topli! U slast!

 2 šnita Heljdin Kruh
 2 šnita Dalmatinski Suhi Pršut
 3 kom. Maslina

NAMIRNICE

 2 šnita Heljdin Kruh
 2 šnita Dalmatinski Suhi Pršut
 3 kom. Maslina

Način pripreme

1

Prvo si pustite Dubrovačke Trubadure, zatim se uživite u glazbu te pazite da vas ne ulovi fjaka i krenete u izradu. Uhvatite heljdin kruh u obližnjoj pekari ili ga sami napravite, izrežete ga po pola i pripremite za ostale sastojke. Tanko sasiječete dvije fete (šnite) Dalmatinskog Pršuta i lagano ih položite na kruh. Dodate 3 na pola prerezane masline na mirišljavi pršut. Na kraju Valovitim zamasima iscijedite Zvijezdinu Delikates Majonezu u potrebnoj količini. Poželjno je da kruh bude topli! U slast!

Dalmatinski Lero