Za pecivo od pirovog brašna pomješaj šalicu od 2 dcl pirovog brašna , 2 male žličice praška za pecivo, soli na vrh male žličice, 3/4 šalice tekućeg jogurta, zamjesi da ne bude ljepljivo . Napravi 2 duguljaste bublice , namaži ih bjelanjkom i pospi sjemenkama , te ih peci na 190 C 25 min . Nek se ohlade . Napravi paštetu od tune tako da tunu pomješamo u malo skute, dodamo peršin, češnjak, malo maslinovog ulja , kapara , slani inćun , majoneza zvijezda light . Srdele očistimo i filetiramo oštrim nožem, odvojimo im središnju kost , kozice isto očistimo da ostanu samo repovi bez oklopa, te ih nakapamo sa malo limunova soka, sol, papar, čili, uvaljamo ih u oštro brašno te ih kratko ispečemo na tavi na maslinovom ulju, ne smiju se pripeć , minuta dvije je dovoljno .Na istom ulju ispečemo i mladi koziji sir škripavac, dvije fete , te crveni luk na kolutove. Posebno skuhamo , blanširamo mladi špinat ali samo 2 minute Slaganje sendviča : na dno peciva bogato namažemo paštetu od tune, te majonezu zvijezda light, složimo salatu , na nju ispečene filete srdele i repova kozica, na njih pečeni sir škripavac, na njega blanširani domaći špinat , pa kolutove crvenog luka, kapare, crne masline na fetice narezane , kuhano jaje , začinimo sve s malo soli , papra, maslinova ulja i zvijezda majonezom light, na vrh ide salata, matovilac, rotkvica i malo rajčica, sve na fete ......preklopimo drugim djelom peciva kojeg smo namazali opet paštetom od tune i majonezom zvijezda light, ne žalite je staviti , jer Zvijezda majoneza daje sočnost ovom sendviču a ne deblja . Ja sam ovaj sendvič ponijela na posao , svi su mi zavidjeli. Napravite ga i vi i uživajte u okusima Dalmacije .....jer Dalmacija je moja Zvijezda :) Dobar tek