Da čujem buke…

ShareTweetSave
1

Bukovače i sir narezati. Pripremiti smjesu za pohanje od prezle, naribanog parmezana, sitno sjeckanog suhog ružmarina, soli i papra. Bukovače i sir pobrašniti, umočiti u jaja, pa u smjesu za pohanje te pržiti u vrućem ulju dok ne porumeni. Na odvojenoj tavi bez ulja popržiti tanko rezanu pancetu. Prerezati kruh, dodati Zvijezda majonezu, Zvijezda kisele krastavce i nekoliko listova svježe hruskave salate. Na to složiti bukovače i sir te ih poškropiti sa par kapi limunovog soka. Na vrh dodati hrskavu pancetu i poklopiti gornjom polovicom peciva. Servirati s puno ljubavi ????

 60 g bukovača
 1 kom. jaja
 2 žlice prezle
 2 žlice brašna
 20 g pancete
 1 žlica ribanog parmezana
 30 g sira škripavac
 1 žlica majoneze
 2 list(a) salate
 2 kom. Zvijezda kiselih krastavaca
 limuna
 1 žličica suhog sjeckanog ružmarina
 1 kom. pecivo s bučinim sjemenkama
 100 ml Zvijezda ulja za prženje

NAMIRNICE

 60 g bukovača
 1 kom. jaja
 2 žlice prezle
 2 žlice brašna
 20 g pancete
 1 žlica ribanog parmezana
 30 g sira škripavac
 1 žlica majoneze
 2 list(a) salate
 2 kom. Zvijezda kiselih krastavaca
 limuna
 1 žličica suhog sjeckanog ružmarina
 1 kom. pecivo s bučinim sjemenkama
 100 ml Zvijezda ulja za prženje

Način pripreme

1

Bukovače i sir narezati. Pripremiti smjesu za pohanje od prezle, naribanog parmezana, sitno sjeckanog suhog ružmarina, soli i papra. Bukovače i sir pobrašniti, umočiti u jaja, pa u smjesu za pohanje te pržiti u vrućem ulju dok ne porumeni. Na odvojenoj tavi bez ulja popržiti tanko rezanu pancetu. Prerezati kruh, dodati Zvijezda majonezu, Zvijezda kisele krastavce i nekoliko listova svježe hruskave salate. Na to složiti bukovače i sir te ih poškropiti sa par kapi limunovog soka. Na vrh dodati hrskavu pancetu i poklopiti gornjom polovicom peciva. Servirati s puno ljubavi ????

Da čujem buke…