CROel sendvic

ShareTweetSave
1

Jednostavan, a okrutno dobar

1. Napraviti domaće brioche pecivo.
2. Napraviti Croel umak - pomiješati vrhnje sa Zvijezda majonezom. Malo posoliti, popapriti. Dodati luk u granulama, češnjak u granulama, vlasac, peršin, kopar i sve izmiješati.
3. Ispržiti dalmatinsku pancetu i ostaviti sa strane da postane hrskava.
4. Ispeći jaje na oko.
5. Zapeći pecivo na maslacu da sredina postane hrskava.
6. Staviti Croel umak na donje pecivo, zatim iceberg salatu, ljubičasti luk, kriške kuhanog dimljenog sira, jaje na oko, hrskavu dalmatinsku pancetu te na kraju staviti gornji dio peciva.

 1 kom. domaćeg brioche peciva
 40 ml Croel umaka
 4 kriška ljubičastog luka
 3 kriška kuhanog dimljenog sira
 1 kom. jaje na oko
 4 kriška dalmatinske pancete

NAMIRNICE

 1 kom. domaćeg brioche peciva
 40 ml Croel umaka
 4 kriška ljubičastog luka
 3 kriška kuhanog dimljenog sira
 1 kom. jaje na oko
 4 kriška dalmatinske pancete

Način pripreme

1

Jednostavan, a okrutno dobar

1. Napraviti domaće brioche pecivo.
2. Napraviti Croel umak - pomiješati vrhnje sa Zvijezda majonezom. Malo posoliti, popapriti. Dodati luk u granulama, češnjak u granulama, vlasac, peršin, kopar i sve izmiješati.
3. Ispržiti dalmatinsku pancetu i ostaviti sa strane da postane hrskava.
4. Ispeći jaje na oko.
5. Zapeći pecivo na maslacu da sredina postane hrskava.
6. Staviti Croel umak na donje pecivo, zatim iceberg salatu, ljubičasti luk, kriške kuhanog dimljenog sira, jaje na oko, hrskavu dalmatinsku pancetu te na kraju staviti gornji dio peciva.

CROel sendvic