Čičer

ShareTweetSave
1

ČIČER
Glavni sastojak ovog sendviča je ZVIJEZDA MAJONEZA CLASSIC 
PAŠTETA OD SLANUTKA:
 Slanutak (čičer)
 Domaće maslinovo ulje
 Zvijezda majoneza
 Slani inćuni
 Domaći ukiseljeni motar
 Domaći ukiseljeni kapari
 Parmezan
 Kiseli krastavci
 Sol
 Papar
 Tabasco
 Crvena paprika
 Sezam
PRIPREMA:
U vodu u kojoj se slanutak kuha potrebno je staviti sol, papar i maslinovo ulje. Dok se to kuha, u pećnicu stavite sezamove sjemenke i pecite ih dok ne dobiju zlatnu boju. Nakon što je slanutak skuhan, procijedite ga, ali sačuvajte tekućinu u kojoj se kuhao.
Uzmite štapni mikser i jednu veću zdjelu u koju ćete staviti sve sastojke za paštetu. Slanutak prvo mikserom promiješajte sa ZVIJEZDA majonezom i tekućinom u kojoj se kuhao. Zatim dodajte sol, papar, tabasco, motar, kapare, crvenu papriku, sezam, parmezan, inćune i ponovo sve smiksajte. Krastavce prethodno nasjeckajte na male komadiće.
OSTALI SASTOJCI:
- Mozzarella, parmezan u listićima, inćuni
REDOSLIJED SLAGANJA SENDVIČA: tanko otkidana feta mozzarelle, pašteta, 2 inćuna, listići parmezana, ZVIJEZDA majoneza.

 60 g Zvijezda majoneza
 200 g Slanutak (Čičer)
 250 ml Domaće maslinovo ulje
 80 g Sezam
 30 g Slani inćuni
 5 kom. Domaći ukiseljeni motar
 10 kom. Domaće ukiseljene kapare
 50 g Parmezan u listićima
 5 kom. Kiseli krastavci
 1 žlica Sol
 Papar
 1 žličica Tabasco
 1 kom. Crvena paprika
 50 g Mozzarella

NAMIRNICE

 60 g Zvijezda majoneza
 200 g Slanutak (Čičer)
 250 ml Domaće maslinovo ulje
 80 g Sezam
 30 g Slani inćuni
 5 kom. Domaći ukiseljeni motar
 10 kom. Domaće ukiseljene kapare
 50 g Parmezan u listićima
 5 kom. Kiseli krastavci
 1 žlica Sol
 Papar
 1 žličica Tabasco
 1 kom. Crvena paprika
 50 g Mozzarella

Način pripreme

1

ČIČER
Glavni sastojak ovog sendviča je ZVIJEZDA MAJONEZA CLASSIC 
PAŠTETA OD SLANUTKA:
 Slanutak (čičer)
 Domaće maslinovo ulje
 Zvijezda majoneza
 Slani inćuni
 Domaći ukiseljeni motar
 Domaći ukiseljeni kapari
 Parmezan
 Kiseli krastavci
 Sol
 Papar
 Tabasco
 Crvena paprika
 Sezam
PRIPREMA:
U vodu u kojoj se slanutak kuha potrebno je staviti sol, papar i maslinovo ulje. Dok se to kuha, u pećnicu stavite sezamove sjemenke i pecite ih dok ne dobiju zlatnu boju. Nakon što je slanutak skuhan, procijedite ga, ali sačuvajte tekućinu u kojoj se kuhao.
Uzmite štapni mikser i jednu veću zdjelu u koju ćete staviti sve sastojke za paštetu. Slanutak prvo mikserom promiješajte sa ZVIJEZDA majonezom i tekućinom u kojoj se kuhao. Zatim dodajte sol, papar, tabasco, motar, kapare, crvenu papriku, sezam, parmezan, inćune i ponovo sve smiksajte. Krastavce prethodno nasjeckajte na male komadiće.
OSTALI SASTOJCI:
- Mozzarella, parmezan u listićima, inćuni
REDOSLIJED SLAGANJA SENDVIČA: tanko otkidana feta mozzarelle, pašteta, 2 inćuna, listići parmezana, ZVIJEZDA majoneza.

Čičer