Gljivan

ShareTweetSave
1

Svinjski but narežemo na trakice, začinimo po želji i pečemo na tavi. Šampinjone nasjeckamo na željeni oblik, začinimo vegetom, origanom i paprom te propirjamo na masnoći. Na pecivo posložimo: pečeno meso, ispirjane šampinjone, zelenu salatu, topljeni sir i zalijemo ga majonezom.

 Šampinjoni
 Zvijezda majoneza
 Svinjski but
 Zelena salata
 Topljeni sir
 Hamburger pecivo

NAMIRNICE

 Šampinjoni
 Zvijezda majoneza
 Svinjski but
 Zelena salata
 Topljeni sir
 Hamburger pecivo

Način pripreme

1

Svinjski but narežemo na trakice, začinimo po želji i pečemo na tavi. Šampinjone nasjeckamo na željeni oblik, začinimo vegetom, origanom i paprom te propirjamo na masnoći. Na pecivo posložimo: pečeno meso, ispirjane šampinjone, zelenu salatu, topljeni sir i zalijemo ga majonezom.

Gljivan