Priprema je počela rezanjem svježeg ribeye steak-a na trakice. Narezano meso sam stavio u marinadu od maslinovog ulja, cvijeta soli, kombinacije zelenog/šarenog papra i Worchester umaka. U frižideru se mariniralo otprilike 4 sata nakon čega je slijedio postupak izrade samog sendviča. Meso sam prepržio na maslacu dok nije poprimilo lijepu boju, premjestio ga s tave u posudu i ostavio da malo "odmori". Na istoj tavi sam pirjao luk i crvenu papriku baburu koje sam na kraju zalio rakijom šljivovicom i čekao dok alkohol ne ispari. Paralelno sam na drugoj tavi topio cheddar uz dodatak maslaca i vrhnja za kuhanje. U rolu sam grijao pšeničnu pletenicu koju sam prepolovio po pola. Redosljed slaganja sastojaka u sendvič je sljedeći : na donju polovicu peciva sam namazao zvijezda majonezu te na nju postavio salatu. Zatim dolazi meso na kojeg sam stavio pirjano povrće te sve prelio s rastopljenih sirom. Na sir dolazi domaća pečena slanina i BBQ umak.
P.S. možda nije najbolje uslikan ali je zato bio izrazito ukusan!