Brutalero

ShareTweetSave
1

Jednostavno brutalan Brutalero priprema se u samo nekoliko minuta. Ciabattu s bućinim sjemenkama potrebno je prerezati na pola i zagrijati na tavi s otprilike 10 ml maslinovog ulja. Prethodno sitno narezani mladi kupus pomiješati s kimom i soli. Posložiti kupus na donju polovicu ciabatte i začiniti sa zvijezda delikates majonezom. Posložiti 5 šnita pršuta i preklopiti s gornjom polovicom ciabatte.

I gotov je... mekan i hrskav sendvič prepun bogatog okusa!

 1 kom. ciabatta s bućinim sjemenkama
 5 list(a) mladog kupusa
 1 žličica kima
 5 šnita pršuta
 1 žličica soli

NAMIRNICE

 1 kom. ciabatta s bućinim sjemenkama
 5 list(a) mladog kupusa
 1 žličica kima
 5 šnita pršuta
 1 žličica soli

Način pripreme

1

Jednostavno brutalan Brutalero priprema se u samo nekoliko minuta. Ciabattu s bućinim sjemenkama potrebno je prerezati na pola i zagrijati na tavi s otprilike 10 ml maslinovog ulja. Prethodno sitno narezani mladi kupus pomiješati s kimom i soli. Posložiti kupus na donju polovicu ciabatte i začiniti sa zvijezda delikates majonezom. Posložiti 5 šnita pršuta i preklopiti s gornjom polovicom ciabatte.

I gotov je... mekan i hrskav sendvič prepun bogatog okusa!

Brutalero