Print opcije:

Brioš za Još

 1 kom. Jaje
 100 g Brašno
 10 g Med
 5 g Kvasac
 5 g Sol
 10 g Maslac
 20 ml Voda
 5 ml Ulja
 5 g Sezam
 1 kom. žumanjak
 100 g Mljevena Junetina
 50 g Luk
 2 g Češnjak (naribani)
 1 žličica Koncentrat rajčice
 10 ml Crveno vino
 sol, papar
 10 g Grašak
 10 g Dimsi sir
 3 šnita Sviježa rajčica
 2 list(a) Iceberg salata
 20 g Zvijezda Majoneza
1

Pecivo:
Zamijesite u posudi brašno, jaje, sol, kvasac, med, ulje, maslac i vodu.
Pustite da se diže u posudi na sobnoj temperaturi dok se tijesto ne ''udvostruči''. Oblikujte po želji i pecite na 180 °C - 20 min

2

Nadjev:
Popržite sjeckani luk i češnjak, ubacite mljevenu junetinu i dobro popržite sve skupa.
Zatim dodajte koncentrat rajčice i umješajte da se ''spoji'' s mesom te podlijte crvenim vinom. Posolite i popaprite po želji. Nakon što je vino ishalpilo podlijevajte vodom i kuhajte cca 60 min dok ne dobijete gustu kombinaciju mesa i umaka. Pred kraj dodajte grašak.

3

Pecivo razrežite te slažite svoj najdraži sendvič:
iceberg salata, nadjev od junetine, naribajte dimsi sir, rajčica te za kraj Zvijezda Majoneza!

4

Dobar tek!

Nutrition Facts

Servings 1