Bogati siromah

ShareTweetSave
1

Propečemo špek u tavi te ostavimo da stoji dok ne krenemo slagati sendvič, operemo medvjeđi luk i odaberemo ljepše listove, skuhamo jaje na tvrdo i na režemo na kolutove, šunku na režemo na tanke šnite, operemo paradajz i na režemo ga na kolutove.

2

Kada smo pripremili sve sastojke uzimamo ispečeni domaći kruh od mješavine kukuruznog i pšeničnog brašna te ga prerežemo na pola i dodajemo sastojke sljedećim redom:
Medvjeđi luk, propečeni špek, jaje, ajvar, šunka, paradajz te majoneza.
Tko proba nadam se da će mu biti fino jer davio sam se u njemu. DOBAR TEK!! ????

 30 g Domaćeg špeka
 16 list(a) Medvjeđeg luka
 5 žličica Domaćeg ajvara
 1 kom. Jaje
 30 g Domaće šunke
 1 kom. Paradajz
 1 kom. Domaći kruh

NAMIRNICE

 30 g Domaćeg špeka
 16 list(a) Medvjeđeg luka
 5 žličica Domaćeg ajvara
 1 kom. Jaje
 30 g Domaće šunke
 1 kom. Paradajz
 1 kom. Domaći kruh

Način pripreme

1

Propečemo špek u tavi te ostavimo da stoji dok ne krenemo slagati sendvič, operemo medvjeđi luk i odaberemo ljepše listove, skuhamo jaje na tvrdo i na režemo na kolutove, šunku na režemo na tanke šnite, operemo paradajz i na režemo ga na kolutove.

2

Kada smo pripremili sve sastojke uzimamo ispečeni domaći kruh od mješavine kukuruznog i pšeničnog brašna te ga prerežemo na pola i dodajemo sastojke sljedećim redom:
Medvjeđi luk, propečeni špek, jaje, ajvar, šunka, paradajz te majoneza.
Tko proba nadam se da će mu biti fino jer davio sam se u njemu. DOBAR TEK!! ????

Bogati siromah