Bite it!

ShareTweetSave
1

Ravno u glavu!
Gladna sam i čeka me sendvič o kojem vam pišem.
A ne znate što sam sve morala proći da bi objavila ovaj recept!
Za avokado šalšu vam treba jedan avokado, 50g tostiranih oraha, 50 g svježeg medvjeđeg luka, sok i korica jednog limuna,1 žlica maslinovog ulja, sol i papar po ukusu. Sve izblendajte u finu, glatku smjesu.
Stavite hladiti dok pripremate majoneza umak. Za njega trebate 200g Zvijezda majoneze, pola žličice senfa, sok i koricu jednog limuna, 5 stapki svježeg vlasca, 1 žličicu maslinovog ulja s ružmarinom i prstohvat mediteranskih začina. Sve zajedno pjenjačom umutite i ohladite. Konzervu kukuruza istresite u cjediljku kako bi se riješli viška tekućine. Narežite kulenovu seku. Stavite poširati jaja. Ja pratim naputke s @gastro.hr jer je tamo sve objašnjeno i postupak je jako jednostavan. Operite rikulu i ocijedite ju od vode.
Vrijeme je za slaganje vašeg sendviča!
Na donju prerezanu stranu bagel peciva namažite avokado šalšu pa ju obilno pospite kukuruzom.
Složite par feta kulinove seke pa na nju stavite nezačinjenu rikulu.
Na rikulu položite, pažljivo, poširano jaje.
Na jaje istresite obilnu količinu majoneza umaka.
Poklopite.
Bite it!
I pokušajte ostati fini jer sendvič je bezveze bez Zvijezda majoneze!
@foodONA_

P.S. Ukoliko netko poželi napraviti sam domaća bagel peciva, recept će uskoro biti na foodONA_ Instagram profilu.

 6 kom. Homemade bagel sendviča
 200 g Avokado šalše
 200 g Majoneza umaka
 100 g Rikule
 6 kom. Poširanih jaja
 200 g Kulinove seke
 400 g Kukuruza

NAMIRNICE

 6 kom. Homemade bagel sendviča
 200 g Avokado šalše
 200 g Majoneza umaka
 100 g Rikule
 6 kom. Poširanih jaja
 200 g Kulinove seke
 400 g Kukuruza

Način pripreme

1

Ravno u glavu!
Gladna sam i čeka me sendvič o kojem vam pišem.
A ne znate što sam sve morala proći da bi objavila ovaj recept!
Za avokado šalšu vam treba jedan avokado, 50g tostiranih oraha, 50 g svježeg medvjeđeg luka, sok i korica jednog limuna,1 žlica maslinovog ulja, sol i papar po ukusu. Sve izblendajte u finu, glatku smjesu.
Stavite hladiti dok pripremate majoneza umak. Za njega trebate 200g Zvijezda majoneze, pola žličice senfa, sok i koricu jednog limuna, 5 stapki svježeg vlasca, 1 žličicu maslinovog ulja s ružmarinom i prstohvat mediteranskih začina. Sve zajedno pjenjačom umutite i ohladite. Konzervu kukuruza istresite u cjediljku kako bi se riješli viška tekućine. Narežite kulenovu seku. Stavite poširati jaja. Ja pratim naputke s @gastro.hr jer je tamo sve objašnjeno i postupak je jako jednostavan. Operite rikulu i ocijedite ju od vode.
Vrijeme je za slaganje vašeg sendviča!
Na donju prerezanu stranu bagel peciva namažite avokado šalšu pa ju obilno pospite kukuruzom.
Složite par feta kulinove seke pa na nju stavite nezačinjenu rikulu.
Na rikulu položite, pažljivo, poširano jaje.
Na jaje istresite obilnu količinu majoneza umaka.
Poklopite.
Bite it!
I pokušajte ostati fini jer sendvič je bezveze bez Zvijezda majoneze!
@foodONA_

P.S. Ukoliko netko poželi napraviti sam domaća bagel peciva, recept će uskoro biti na foodONA_ Instagram profilu.

Bite it!