Print opcije:

Bednjanski “Bourbon Red”

 purica
 mlinci
 kukuruzni kruh
 salata
 Zvijezda majoneza
 sir trapist
1

Dobar je osjećaj kada se potroše ostaci od ručka a pritom pojede novo i ukusno jelo. Vrhunski pomoćnik u tome je sendvič. Purica i mlinci koji su točno u podne uz nasmijana lica krasili nedjeljni stol predvečer završavaju u kukuruznom kruhu uz malo trapista, list salate i Zvijezda majonezu koja daje taman sočnosti koliko treba. To je bila inspiracija, recept slijedi. Nema bourbona ???? (to je sorta puretine). Dobar je topao ili hladan. Dobar tek.

2

U tavi ispržimo par purećih medaljona, kratko kuhamo mlince (natrgane na veće pravilnije komade) te nakon što smo izvadili medaljone popržimo i mlince. Dvije tanke kriške kukuruznog kruha (čim tanje, jer računamo i mlince kao dio peciva) nakon mlinci položimo u tavu i kratko sa svake strane pržimo (na taj način dobijemo hrskavost i bitnu zvučnu notu ...hrsk).

3

Na kukuruzni kruh položimo sir trapist na njega vruće mlince i puretinu koju malo posolimo. Na kraju stiže sočnost ... zelena salata sa kap dvije octa i Zvijezda majoneza. Poklopimo sa kriškom hrskavog kukuruznog kruha. Sendvič je spreman.

Nutrition Facts

Servings 1