Bećar

ShareTweetSave
1

U vreloj tavi malo zapeći dvije šnite kruha, samo sa jedne strane, zatim sjemenke suncokreta malo prepržiti, zatim kockice slanine. Ostaviti sa strane da se hladi.
U tavi pržimo na kolutove izrezani luk i na šnite izrezani vrganj, zatim dodati umućena jaja. Začiniti s malo soli i paprom. Ohladiti.
Kisele krastavčiće izrezati na kolutove, kulin takođe.
Pravljenje sendivča:
Na ne pečenu stranu kruha namazati malo maslaca.
Na maslac rasporediti vrganj, pa slaninu, zatim krastavce, kolutove kulina.
ZVIJEZDA majonezu pomiješamo sa malo kiselog vrhnja i sjemenkama suncokreta, zatim obilno namažemo na kulin.
Poklopimo sa drugom šnitom kruha tako da pečena strana bude ozdozgo.
SVE DOMAĆE!!

 2 šnita Kruh
 1 žlica Suncokret
 50 g Slanina
 1 mala glavica Luk
 1 kom. Vrganj
 1 kom. Jaja
 1 kom. Kiseli krastavci
 4 kriška Kulin
 1 kom. Majoneza
 1 kom. Kiselo vrhnje

NAMIRNICE

 2 šnita Kruh
 1 žlica Suncokret
 50 g Slanina
 1 mala glavica Luk
 1 kom. Vrganj
 1 kom. Jaja
 1 kom. Kiseli krastavci
 4 kriška Kulin
 1 kom. Majoneza
 1 kom. Kiselo vrhnje

Način pripreme

1

U vreloj tavi malo zapeći dvije šnite kruha, samo sa jedne strane, zatim sjemenke suncokreta malo prepržiti, zatim kockice slanine. Ostaviti sa strane da se hladi.
U tavi pržimo na kolutove izrezani luk i na šnite izrezani vrganj, zatim dodati umućena jaja. Začiniti s malo soli i paprom. Ohladiti.
Kisele krastavčiće izrezati na kolutove, kulin takođe.
Pravljenje sendivča:
Na ne pečenu stranu kruha namazati malo maslaca.
Na maslac rasporediti vrganj, pa slaninu, zatim krastavce, kolutove kulina.
ZVIJEZDA majonezu pomiješamo sa malo kiselog vrhnja i sjemenkama suncokreta, zatim obilno namažemo na kulin.
Poklopimo sa drugom šnitom kruha tako da pečena strana bude ozdozgo.
SVE DOMAĆE!!

Bećar