Poredajte sve namirnice za recept na jedno mjesto kako ne bi zaboravili na neku i imali sve pri ruci.
Izmiksajte zvijezda majonezu, kapare, malo limunovog soka i papar u mužaru s tučkom ili sa mikserom kako bi napravili sos. Po potrebi dodajte so ali budite oprezni jer kapari znaju biti jako slani.
Češanj češnjaka što sitnije isjeckajte ili zgnječite u presi za češnjak i pomješajte s maslacem.
Rajčicu izrežite na ploške, a kapulu što sitnije i sve ostavite da se kratko marinira u mješavini soli, papra, ekstra djevičanskog maslinovog ulja i limunovog soka.
Kruh i paški sir izrežite kao na slici. Potrudite se da šnite sira budu što tanje.
Unutarnje strane šnita premažite sosem od majoneze i kapara te na obje šnite poredajte sir. Pršut je dovoljno poredati samo na jednu šnitu.
Sklopiti sendvič i premazati gornju stranu kombinacijom maslaca i češnjaka. Budite velikodušni s maslacem!
Pržite sendvič na laganoj vatri prvo na strani premazanoj maslacem oko dvije minute. Budite oprezni i strpljivi, maslac lako može da izgori. Nakon jedne minute, dok se premazana strana prži, maslacem namažite nepremazanu stranu i okrenite sendvič. Strana koja se do tada pržila bi do tada trebala biti prelijepe zlatne boje i hrskava. Nakon što je i druga strana sendviča takva i sir se počeo topiti, uklonite sendvič s vatre.
Otvorite sendvič, stavite mariniranu rajčicu i kapulu i, po želji, još sosa od majoneze i kapara pa ponovo sklopite sendvič.
Uživajte!
Servings 1