Arktur delikates

ShareTweetSave
1

Posebno pripremiti namaz od krumpira i mrkve. Skuhati zajedno krumpir i mrkvu, izmiješai štapnim mikserom, ohladiti, dodati žlicu Zvijezda majoneze i kiselog vrhnja, sol i papar. Namaz namazati na donji dio ciabatte. Ovaj namaz zadržava svježinu kruha, okusom odlično odgovara uz većinu namirnica.

2

Složiti red pršuta, panone sa paprom i pureće šunke. Rukolu pokapati balsamicom, zatim dodati cherry rajčice i radič. Mozzarellu pokapati domaćim maslinovim uljem i paprom.

3

Pripremiti tartar umak od kiselog krastavca, Zvijezda majoneze, kiselog vrhnja, soli i papra. Gornji dio ciabatte namazati maslinovim uljem i zapeći na grill tavi do hrskavosti i zlatne boje. Namazati hladni tartar umak na gornji hrskavi dio.

4

U slast!!!

5

Arktur- najsjajnija zvijeda sjevernog neba, vidljiva u proljeće. Sjajnija 115 puta od Sunca

 1 kom. Ciabatta
 1 kom. Krumpir
 1 kom. Mrkva
 1 kom. Kiselo vrhnje
 1 kom. Rukola, cherry rajčica, radič
 6 šnita Mozzarelle
 100 g Domaćg drniškog pršuta
 100 g Panone sa paprom
 100 g Delux pureća šunka
 1 pt Mediteransko sušeno bilje
 Balsamico i domaće maslinovo ulje
 Sol i papar

NAMIRNICE

 1 kom. Ciabatta
 1 kom. Krumpir
 1 kom. Mrkva
 1 kom. Kiselo vrhnje
 1 kom. Rukola, cherry rajčica, radič
 6 šnita Mozzarelle
 100 g Domaćg drniškog pršuta
 100 g Panone sa paprom
 100 g Delux pureća šunka
 1 pt Mediteransko sušeno bilje
 Balsamico i domaće maslinovo ulje
 Sol i papar

Način pripreme

1

Posebno pripremiti namaz od krumpira i mrkve. Skuhati zajedno krumpir i mrkvu, izmiješai štapnim mikserom, ohladiti, dodati žlicu Zvijezda majoneze i kiselog vrhnja, sol i papar. Namaz namazati na donji dio ciabatte. Ovaj namaz zadržava svježinu kruha, okusom odlično odgovara uz većinu namirnica.

2

Složiti red pršuta, panone sa paprom i pureće šunke. Rukolu pokapati balsamicom, zatim dodati cherry rajčice i radič. Mozzarellu pokapati domaćim maslinovim uljem i paprom.

3

Pripremiti tartar umak od kiselog krastavca, Zvijezda majoneze, kiselog vrhnja, soli i papra. Gornji dio ciabatte namazati maslinovim uljem i zapeći na grill tavi do hrskavosti i zlatne boje. Namazati hladni tartar umak na gornji hrskavi dio.

4

U slast!!!

5

Arktur- najsjajnija zvijeda sjevernog neba, vidljiva u proljeće. Sjajnija 115 puta od Sunca

Arktur delikates