After Fiesta

ShareTweetSave
1

Zašto se zove After Fiesta? Vrlo jednostavno.. Kada obavite popodnevni ručak (roštilj) sa prijateljima, obitelji.. I ne znate šta bi jeli za večeru ili čak drugi dan.. A ostalo je sigurno barem nešto sastojaka od ručka, jer uvijek napravite da ne pri fali.. složite si najjukusniji sendvič.. Sendvič vam padne kao after party za želudac. ????
Priprema:
1. Kruh treba zagrijati malo na tosteru.
2.Namazati i jednu i drugu krišku OBAVEZNO Zvijezda majonezom jer druge budimo realni ne valjaju.
3.Zatim donjoj strani dodati 1.žlicu ajvara. (99.9% hrvatskog kućanstva ga ima).
4. Bilo koji komad mesa sa roštilja može poslužiti ali najbolji su Ražnjići koji su nakon majoneze glavni sastojak ovog sendviča.
5. Na ražnjiće staviti prepečene tikvice sa grilla.
6. Dodati narezane kisele krastavce.
7. Zadnji sastojak zelena salata koja je prethodno napravljena na salatu sa par kapi Aceta Balsamica i bučinim uljem.
Sve što mi je ostalo od popodnevno roštilja složila sam u sendvič koji je za prste polizat.
Ne da su svi sastojci Hrvatski, već su većina sastojaka domaće kućne proizvodnje.
Sendvič je 100% hrvatski i ima Zvijezda majonezu.
I zato je moj sendvič, najbolji sendvič!!!

 2 šnita Kruh
 1 žlica Ajvar
 1 kom. Ražnjić
 1 kom. Tikvica
 3 list(a) Zelena salata
 10 kapi Bučino ulje

NAMIRNICE

 2 šnita Kruh
 1 žlica Ajvar
 1 kom. Ražnjić
 1 kom. Tikvica
 3 list(a) Zelena salata
 10 kapi Bučino ulje

Način pripreme

1

Zašto se zove After Fiesta? Vrlo jednostavno.. Kada obavite popodnevni ručak (roštilj) sa prijateljima, obitelji.. I ne znate šta bi jeli za večeru ili čak drugi dan.. A ostalo je sigurno barem nešto sastojaka od ručka, jer uvijek napravite da ne pri fali.. složite si najjukusniji sendvič.. Sendvič vam padne kao after party za želudac. ????
Priprema:
1. Kruh treba zagrijati malo na tosteru.
2.Namazati i jednu i drugu krišku OBAVEZNO Zvijezda majonezom jer druge budimo realni ne valjaju.
3.Zatim donjoj strani dodati 1.žlicu ajvara. (99.9% hrvatskog kućanstva ga ima).
4. Bilo koji komad mesa sa roštilja može poslužiti ali najbolji su Ražnjići koji su nakon majoneze glavni sastojak ovog sendviča.
5. Na ražnjiće staviti prepečene tikvice sa grilla.
6. Dodati narezane kisele krastavce.
7. Zadnji sastojak zelena salata koja je prethodno napravljena na salatu sa par kapi Aceta Balsamica i bučinim uljem.
Sve što mi je ostalo od popodnevno roštilja složila sam u sendvič koji je za prste polizat.
Ne da su svi sastojci Hrvatski, već su većina sastojaka domaće kućne proizvodnje.
Sendvič je 100% hrvatski i ima Zvijezda majonezu.
I zato je moj sendvič, najbolji sendvič!!!

After Fiesta