Piletinu isjeci na trakice i zaciniti paprom, vegetom i curryem. Pripremiti brasno, umucena jaja i prezle za pohanje.
Priprema umaka:
U zdjelicu staviti 300 grama Zvijezda majoneze, 1 jusnu zlicu sitno narezanih kiselih krastavaca, 1 cajnu zlicicu cesnjaka u prahu, 2 jusne zlice alkoholnog octa, 2 jusne zlice senfa i pola jusne zlice slatke crvene paprike. Sastojke sjediniti.
Priprema dodataka u sendvic:
Par kiselih krastavaca narezati na tanke ploskice, salatu oprati i narezati na trakice, crveni luk narezati na tanke kolute.
U tavu uliti ulje te kad se zagrije staviti piletinu prethodno uvaljanu u brasno, jaja i prezlu. Prziti na srednje jakoj vatri dok ne porumeni. Dok se meso przi dodati crveni luk koji smo narezali na kolutove i zajedno ga peci dok ne omeksa.
Peciva razrezati na pola i staviti u pecnicu na 100 stupnjeva da se lagano zagriju (mozete ih malo poprskati vodom da budu hrskavija).
Slaganje:
Na donji dio peciva stavljamo fetu cheddar sira, par trakica pohane piletine, jos jednu fetu cheddar sira, bogato zlicu umaka te na to slazemo zelenu salatu, kisele krastavce, poprzeni crveni luk i na kraj dodamo malo kecapa i poklopimo.
Dobar tek!
Servings 1