A Star Is Born

ShareTweetSave
1

Piletinu isjeci na trakice i zaciniti paprom, vegetom i curryem. Pripremiti brasno, umucena jaja i prezle za pohanje.

2

Priprema umaka:
U zdjelicu staviti 300 grama Zvijezda majoneze, 1 jusnu zlicu sitno narezanih kiselih krastavaca, 1 cajnu zlicicu cesnjaka u prahu, 2 jusne zlice alkoholnog octa, 2 jusne zlice senfa i pola jusne zlice slatke crvene paprike. Sastojke sjediniti.

3

Priprema dodataka u sendvic:
Par kiselih krastavaca narezati na tanke ploskice, salatu oprati i narezati na trakice, crveni luk narezati na tanke kolute.

4

U tavu uliti ulje te kad se zagrije staviti piletinu prethodno uvaljanu u brasno, jaja i prezlu. Prziti na srednje jakoj vatri dok ne porumeni. Dok se meso przi dodati crveni luk koji smo narezali na kolutove i zajedno ga peci dok ne omeksa.
Peciva razrezati na pola i staviti u pecnicu na 100 stupnjeva da se lagano zagriju (mozete ih malo poprskati vodom da budu hrskavija).

5

Slaganje:
Na donji dio peciva stavljamo fetu cheddar sira, par trakica pohane piletine, jos jednu fetu cheddar sira, bogato zlicu umaka te na to slazemo zelenu salatu, kisele krastavce, poprzeni crveni luk i na kraj dodamo malo kecapa i poklopimo.

Dobar tek!

 500 g pilecih prsa
 1 žličica cesnjaka u prahu
 2 žlice alkoholnog octa
 2 žlice senfa
 slatke crvene paprike
 10 šnita cheddar sira
 zelena kristal salata
 1 crveni luk
 kecap
 6 americkih peciva sa sezamom
 3 jaja
 vegeta
 papar
 curry
 brasno
 prezle

NAMIRNICE

 500 g pilecih prsa
 1 žličica cesnjaka u prahu
 2 žlice alkoholnog octa
 2 žlice senfa
 slatke crvene paprike
 10 šnita cheddar sira
 zelena kristal salata
 1 crveni luk
 kecap
 6 americkih peciva sa sezamom
 3 jaja
 vegeta
 papar
 curry
 brasno
 prezle

Način pripreme

1

Piletinu isjeci na trakice i zaciniti paprom, vegetom i curryem. Pripremiti brasno, umucena jaja i prezle za pohanje.

2

Priprema umaka:
U zdjelicu staviti 300 grama Zvijezda majoneze, 1 jusnu zlicu sitno narezanih kiselih krastavaca, 1 cajnu zlicicu cesnjaka u prahu, 2 jusne zlice alkoholnog octa, 2 jusne zlice senfa i pola jusne zlice slatke crvene paprike. Sastojke sjediniti.

3

Priprema dodataka u sendvic:
Par kiselih krastavaca narezati na tanke ploskice, salatu oprati i narezati na trakice, crveni luk narezati na tanke kolute.

4

U tavu uliti ulje te kad se zagrije staviti piletinu prethodno uvaljanu u brasno, jaja i prezlu. Prziti na srednje jakoj vatri dok ne porumeni. Dok se meso przi dodati crveni luk koji smo narezali na kolutove i zajedno ga peci dok ne omeksa.
Peciva razrezati na pola i staviti u pecnicu na 100 stupnjeva da se lagano zagriju (mozete ih malo poprskati vodom da budu hrskavija).

5

Slaganje:
Na donji dio peciva stavljamo fetu cheddar sira, par trakica pohane piletine, jos jednu fetu cheddar sira, bogato zlicu umaka te na to slazemo zelenu salatu, kisele krastavce, poprzeni crveni luk i na kraj dodamo malo kecapa i poklopimo.

Dobar tek!

A Star Is Born