CrvenkapicaAutor Maja CupićKRUH: Narežemo dvije tanke šnite bijelog kruha (po želji može i polubijeli/raženi/kukuruzni).
Sočni HrskavacAutor Anica CupićPECIVO: Pecivo prerežemo na dva dijela. Tostiramo obje šnite na maslacu, dok ne poprime zlatno/smećkastu boju.
Šareni ringišpilAutor Kristina BogdanNapomena: od sastojaka za domaće pecivo izađe oko 10 komada peciva veličine kajzerice. Ostali sastojci potrebni za slaganje sendviča su količine izražene za jedan sendvič.
Vatreni poljubacAutor Sonja Gattoninapravite klasično krumpirovo tijesto samo upotrijebite ljubičasti batat umjesto krompir. U 2 dcl mlakog mlijeka rastopite 1/2 kockice kvasca, 2 žlice maslinovog ulja, žličicu šesera.
Proljetna rapsodijaAutor Ljiljana KovačPodloga na pecivu je od mladih listova maslačka, bosiljka,maslinovog ulja, soli, papra, parmezana i Zvijezda majoneze . Sve te sastojke zajedno u blenderu usitniti.