Kuharica sendviča
ŠerajzlinAutor Mateja PeharecKad jaja strajbas ti, po zelji ih i zacini. U njih ubaci zacine i na kockice salame tako se peceju kajgane prave.
NokturnoAutor Sanja PavlovićBrašno,sjemenke,šećer,sol,kvasac,maslinovo ulje i toplu vodu pomiješati i umijesiti tvrđe tijesto. Pustiti na toplom da se diže oko 30 min.
Napile se koziceAutor Dora JakovacAko tražite spoj naših mediteranskih okusa i najbolje hrvatske majoneze, ovo je jedan savršeni sendvič za vas.
Best ChoiceAutor Ivan JelićPRIPREMA BBQ UMAKA: u zagrijanu posudu dodamo maslinovo ulje, soja umak, ketchup, ocat, smeđi šećer, mljevenu ljutu papriku, mljevenu crvenu papriku, sol, kajenski papar i...
Žiškov sanAutor Sanja PavlovićObjašnjenje naziva : Sendvič se sastoji od domaćeg kukuruznog brašna koje jako dobro moramo skladištiti da bi ga zaštitili od nametnika po narodnom nazivu 'žižak'.
1 42 43 44 45 46